Yli 300 iloista osaajaa!

Käyttäjäpalvelut

Connect

Tietokeskus tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti.  Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki 300 osaajaa ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!

Käyttäjäpalvelut muodostuvat Palvelupisteestä sekä paikallisesti toimivista Käyttäjäpalvelut-tiimeistä.

Palvelupisteessä sijaitsevat Tietokeskuksen nopean toiminnan joukot! Palvelupiste sijaitsee Turussa ja siellä otetaan vastaan kaikki Tietokeskukseen tulevat tuki- ja palvelupyynnöt. Palvelupiste myös toteuttaa kaikki määräajassa suoritettavat asiakkaiden työpyynnöt. Työ on puhelintyötä, mutta edellyttää myös Tier 1 -tason tietoteknisiä valmiuksia.

Paikallisesti toimivat Käyttäjäpalvelut-tiimit tarjoavat asiakkaillemme Tier 2 -tason etä- ja lähituen palveluita. Hyvä asiakaskokemus varmistetaan asiantuntevalla ja iloisella palvelulla!

Pääosa tukipyynnöistä ratkaistaan etänä, mutta tilanteen vaatiessa käyttäjäpalveluiden asiantuntijamme hurauttavat myös paikan päälle. Päivittäisessä työssään tiimit vastaavat asiakkaiden IT-ympäristöistä ja huolehtivat loppukäyttäjien tukipalveluista, suorittavat laiteasennuksia sekä osallistuvat tarvittaessa asiakasprojekteihin. 

Hyvä yleistuntemus järjestelmistä on työssä tärkeätä, sillä kyky ymmärtää toimintaympäristöön liittyviä kokonaisuuksia yksittäisten asioiden taustalla, muodostaa ison osan asiantuntijuudesta. Työ tarjoaa mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen yhä haastavampien tehtävien parissa ja tässä työssä pääsee varmasti kehittymään erityisesti Microsoft-ympäristöjen moniosaajaksi.

Käyttäjäpalvelut-tiimeissä ajokortti on välttämätön, mutta Palvelupisteessä pärjää ilmankin. Palvelukielemme ovat suomi ja englanti, joten ongelmanratkaisun pitäisi sujua kummallakin kielellä. Sujuva suomen kielen taito on erityisen tärkeä, sillä valtaosa asiakaspalvelusta tapahtuu suomen kielellä. 

 

 

Joko Tietokeskus on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tietokeskus.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta